Den prisvinnende cocktailmenyen er en ekte hyllest til kunsthistorien og reflekterer den rike kulturelle arven som har utviklet seg på Grand Hotel Oslo gjennom de siste 150 årene. Hotellet har siden sin åpning vært et sentrum for noen av de mest fremtredende norske og internasjonale kunstnerne, inkludert ikoner som Edvard Munch, Per Krohg og Gustav Vigeland. Selv i dag kan gjester oppleve deres verk rundt omkring i hotellets lokaler, sammen med verk av moderne og samtidskunstnere som Tracey Emin og Vanessa Baird. Den unike cocktailmenyen smelter kunstnerisk utfoldelse sammen med mixologi og viser århundrer med kunstnerisk inspirasjon og innovasjon.


Bartenders' Choice Awards er anerkjent som den mest prestisjefylte prisen innenfor det nordiske barmiljøet, og juryen består av hele 450 bransjeeksperter.


Les mer om den her: https://grand.no/content/othilia


Velkommen inn i Othilia - hvor kunst og mixologi møtes for å skape uforglemmelige opplevelser!


Her er våre åpningstider:

Mandag til torsdag: 11.00–23.00

Fredag og lørdag: 11.00–00.00

Søndag: 12.00–22.00


Navnet Othilia

Othilia er oppkalt etter Othilia Lasson Engelhart, bedre kjent som Oda - den bohemske prinsessen, som var både kunstner og konen til Christian Krogh. Selv om Grand Café var et sted eksklusivt for menn, deltok Oda jevnlig i debatten, røykte sigaretter og bestilte cocktailer. Oda var en ledende person fra Kristianiabohemen.