Stemningsfull lobbybar

Othilia er en unik lobbybar som gir en innbydende og avslappet loungefølelse der gjestfrihet er i sentrum. Her serverer vi spennende og smakfulle cocktails, et bredt utvalg av vin samt lekre mocktails for de som kunne tenke seg en aperitiff før middagen. Nyt våre avslappede og sofistikerte omgivelser med kunst og interiør i verdensklasse – perfekt for kollegatreff etter jobb, lunsj, middag, feiringer eller vår populære Afternoon Tea. Subtil loungemusikk skaper en avslappet følelse, slik at samtalen kan flyte. Om morgenen er Othilia et sted for dempede samtaler med skjeer som forsiktig klirrer i de vakre Wedgwood-koppene. Om kvelden forandrer stemningen seg i takt med livet utenfor. 


Åpningstider

Mandag til torsdag 11.00–23.00

Fredag og lørdag 11.00–01.00

Søndag 12.00–22.00

 

Meny

Othilia signature cocktails & barmeny

Othilia spirits


Kunstverk

Øyne trekkes umiddelbart til kunstverket "Neon Works: The Scream" av kunstneren Tracey Emin - en slående blå tolkning av Edvard Munchs Skriket. Kunstneren har blitt påvirket av Edvard Munch, som en gang var vanlig å observere på hotellet.


Navnet Othilia

Othilia er oppkalt etter Othilia Lasson Engelhart, bedre kjent som Oda - den bohemske prinsessen, som var både kunstner og konen til Christian Krogh. Selv om Grand Café var et sted eksklusivt for menn, deltok Oda jevnlig i debatten, røykte sigaretter og bestilte cocktailer. Oda var en ledende person fra Kristianiabohemen.