God stemning og deilige matretter

Othilia er en unik lobby som gir en innbydende og avslappet loungefølelse. Lobbybaren tilbyr en stemningsfull setting der gjestfrihet er i sentrum og er også stedet for deilig mat, utsøkt tilberedt av kokkene på stedet. I Othilia serverer vi også cocktails, vin og alkoholfrie drinker for dem som kunne tenke seg en aperitiff før middagen. Nyt våre avslappede og sofistikerte omgivelser med kunst og interiør i verdensklasse – perfekt for kollegatreff etter jobb, lunsj, middag, feiringer eller vår populære Afternoon Tea. Subtil loungemusikk skaper en avslappet følelse, slik at samtalen kan flyte. Om morgenen er Othilia et sted for dempede samtaler med skjeer som forsiktig klirrer i de vakre Wedgwood-koppene. Om kvelden forandrer stemningen seg til livet utenfor. 


Åpningstider

Mandag til torsdag 10.00–24.00

Fredag og lørdag 10.00–01.00

Søndag 12.00–22.00


Meny

Othilia Meny


Kunstverk

Øyne trekkes umiddelbart til kunstverket "Neon Works: The Scream" av kunstneren Tracey Emin - en slående blå tolkning av Edvard Munchs Skriket. Kunstneren har blitt påvirket av Edvard Munch, som en gang var vanlig å observere på hotellet.


Navnet Othilia

Othilia er oppkalt etter Othilia Lasson Engelhart, bedre kjent som Oda - den bohemske prinsessen, både kunstner og kone til Christian Krogh. Selv om Grand Café var et sted eksklusivt for menn, deltok Oda jevnlig i debatten, røykte sigaretter og bestilte cocktailer. Oda var en ledende person fra Kristiania bohemen.