Nyt Oslos beste* Afternoon Tea, en velsmakende britisk selskapstradisjon, i vakre og historiske omgivelser i Palmen Restaurant. Vår Afternoon Tea serveres som seg hør og bør på et treetasjes stettefat fylt med deilige sandwicher og nybakte scones, i tillegg til søte delikatesser og kaker laget av Grand Hotel Oslo sine dyktige konditorer. Nytrukket te, levert av Palais des Thés, hører selvfølgelig også med.


  • Afternoon Tea: kr 625,- per person

Meny

Afternoon tea meny 


Datoer for Afternoon Tea

Serveres hver lørdag og søndag fra kl. 12.00–17.00.


Bordreservasjon

Se ledige tider og book din teapot her.

NB! Man må være minimum 2 personer. 


*Kåret til Oslos beste Afternoon Tea av Vink Aftenposten, januar 2023.


Vi har et begrenset antall ledige bord for drop-in gjester. Vi anbefaler derfor sterkt å reservere bord på forhånd.Populær tradisjon

Her på Grand Hotel Oslo har vi servert Afternoon Tea i en årerekke, i historiske Palmen Restaurant som er en del av den opprinnelige strukturen fra 1874, Det som tidligere var en stall, er i dag et vakkert lokale med behagelig atmosfære – lekkert innredet med interiør i fløyel og kunstverk på veggene.


Vår velsmakende Afternoon Tea-meny endres etter sesong, men består alltid av delikate sandwicher, nybakte scones, søte bakverk samt fristende konfekt. Teen leveres av vår samarbeidspartner, Palais des Thés Norge,  som i flere tiår har vært en av de ledende ekspertene innen det globale te-markedet. Se vår meny over. 


Velkommen til Afternoon Tea på ærverdige Grand Hotel Oslo! Taste Grand – Feel Grand.


Litt historie

Afternoon Tea er et konsept som ble introdusert til den britiske sosieteten på midten av 1800-tallet, med hensikt om å temme sulten som meldte seg mellom lunsj og middag. Midt på 1800-tallet var te blitt utbredt i England, og ettermiddagste utviklet seg til å bli et eget måltid og en sosial affære med flere velsmakende retter og det flotteste serveringsutstyret. Det som startet som et overklassefenomen, er nå blitt en langt mer folkelig tradisjon som har blitt stadig mer populær i flere land, inkludert Norge.