Det er med stor glede at vi annonserer at Grand Hotel Oslo er kåret til "Norges ledende forretningshotell" for tiende år på rad, av World Travel Awards. 


Enten det er styremøte, bryllup eller en klassisk bankettmiddag, kan Grand Hotel Oslo imøtekomme dine forventninger. Vi tilbyr et unikt utvalg av lokaler, mat og drikke, aktiviteter og opplevelser – og skreddersyr ditt arrangement etter dine behov. Et arrangement på Grand Hotel Oslo er ulikt alt annet! 


«Reiselivsbransjens Oscar»

World Travel Awards, kjent som 'Reiselivsbransjens Oscar’, ble etablert i 1993 og anerkjent som en av de mest prestisjefylte internasjonale bransjeprisene. Dette året markerer tiende gang Grand Hotel Oslo vinner prisen for 'Norges ledende forretningshotell', noe som understreker hotellets kontinuerlige engasjement for kvalitet og gjestetilfredshet. Hotellet har tidligere vunnet prisen som 'Norges ledende hotell,' og 'Norges ledende hotelsuite' for Nobelsuiten. Nyheten ble kunngjort under World Travel Awards' utdelingen i Berlin, 6. mars 2024.


Du kan lese mer om prisen her https://www.worldtravelawards.com


Ønsker du å arrangere ditt neste event på Grand Hotel Oslo?

Ta kontakt med oss på event@grand.no