Enten du kommer alene eller sammen med familie eller venner, eller kanskje en utenlandsk forretningsforbindelse, vil kjøkkenet og våre servitørene stå klare til å tilby en kulinarisk opplevelse i Palmens vakre omgivelser. Vi har egne lunsj- og middagsmenyer, nye ukentlige retter og serverer også vår populære Afternoon Tea i helgene.

Litt historie

Historiske Palmen Restaurant åpnet dørene for mer enn hundre år siden, i 1913, og har siden vært en møteplass for tilreisende og for Oslo’s befolkning. I mange år var Palmen også en møteplass for Kristianiabohemen, et sted hvor man kunne la seg inspirere av vakre omgivelser, innta mat og drikke av en meget høy standard, og ikke minst nyte godt selskap. Henrik Ibsen var en flittig besøkende i Palmen Restaurant, og dukket gjerne innom for å kjøle seg ned i den svale hagen når varmen stod på som verst. Palmen har gjennomgått mange oppgraderinger gjennom tidens løp, men atmosfæren, full av historisk sus og dus, har forblitt den samme og er en av grunnene til at restauranten har fått sin ikonstatus.