Enten du kommer alene, sammen med familie eller venner, eller kanskje med en utenlandsk forretningsforbindelse, vil kjøkkenet og våre servitører stå klare til å tilby en kulinarisk opplevelse i Palmens vakre omgivelser. Vi serverer både lunsj og middag. I helgene kan du nyte vår populære Afternoon Tea, som nylig ble kåret til Oslos beste av Vink Aftenposten.


Åpningstider

Mandag til fredag 11.00–22.00 

Lørdag 12.00–22.00 | Afternoon Tea 12.00–17.00 

Søndag 12.00–17.00 | Afternoon Tea 12.00–17.00 


Meny

Lunsj og middag à la carte  

Selskapsmeny (fra 7 personer)


Bordbestilling

Online bordbestilling

For andre henvendelser og eventuelle spørsmål, send oss en e-post på palmen@grand.no


Chambre Séparée

Grand Hotel Oslo tilbyr to flotte chambre séparées, Hall of Fame og Carl Johan. Lokalene ligger i tilknytning til Palmen restaurant og er lekkert innredet i samme stil som restauranten. Rommene er fleksible og populære som møterom, for styremøter, eller til mindre eventer og private feiringer. 

Les mer her 


Litt historie

Historiske Palmen Restaurant åpnet dørene for mer enn hundre år siden, i 1913, og har siden vært en møteplass for tilreisende og for Oslos befolkning. I mange år var Palmen også en møteplass for Kristianiabohemen, et sted hvor man kunne la seg inspirere av vakre omgivelser, innta mat og drikke av en meget høy standard, og ikke minst nyte godt selskap. Henrik Ibsen var en flittig besøkende i Palmen Restaurant, og dukket gjerne innom for å kjøle seg ned i den svale hagen når varmen stod på som verst. Palmen har gjennomgått mange oppgraderinger gjennom tidens løp, men atmosfæren, full av historisk sus og dus, har forblitt den samme og er en av grunnene til at restauranten har fått sin ikonstatus.