Eight Rooftop Bar på takterrassen er den perfekte møteplassen for hotellets gjester, så vel som lokalbefolkningen på jakt etter et sted å møte gode venner, familie eller en kollega. Meget dyktige bartendere serverer deilige cocktailer, et stort utvalg av øl og et omfattende vinkart. Eight Rooftop Bar har en moderne og flott atmosfære, og er kjent for sin terrasse med fantastisk utsikt over byen.


Aldersgrense: 20 år


Åpningstider

Mandag: stengt

Tirsdag: 18.00–00.00

Onsdag: 18.00–00.00

Torsdag: 17.00–00.00 – After work fra 17.00-21.00

Fredag: 17.00–01.00

Lørdag: 15.00–01.00

Søndag: stengt


Meny

The Botanical Journey – meny


Bli med på en verdensomspennende reise i høst! Vår nye drikkemeny feirer den unike og den mangfoldige spiselige floraen fra ulike verdensdeler.  Våre sofistikerte og nøye utformede cocktailer vil transportere deg på en sansereise gjennom tid og geografi.


Bordbestilling

Det er kun mulig med drop-in i Eight Rooftop Bar (ved opptil 20 personer). 


Grupper på mer enn 20 personer, bes ta kontakt med Eight@grand.no for reservasjon.


NB! Du må garantere din bordbestilling med kort. Ingen penger blir trukket ved bestilling, men kortet blir brukt som en garanti. Dersom gjestene ikke møter opp til reservert tidspunkt, belastes et gebyr på kr 150,- per person. Siste avbestillingsfrist er 12 timer før tidspunkt for bordreservasjon. Du mottar informasjon om dette i bestillingsbekreftelsen sammen med en lenke der du enkelt kan avbestille bordet.