Grand Hotel Oslo er kåret til World Travel Awards-vinner av Norway's Leading Hotel 2022 & Norway's Leading Business Hotel 2022.  – Vi er takknemlige for denne flotte anerkjennelsen. Både overfor våre gjester som vender tilbake gang etter gang, men også overfor alle ansatte som kontinuerlig arbeider for at gjestene skal føle seg spesielle her på Grand Hotel Oslo by Scandic. Et høyt fokus på å levere fantastiske gjesteopplevelser til både norske og internasjonale forretningsreisende og en ambisjon om å være best på gjennomføring av møter og arrangementer, bidrar til at Grand Hotel Oslo kåres til vinner av Norway's Leading Hotel & Norway's Leading Business Hotel for henholdsvis sjette og åttende gang, sier hotelldirektør Toril Flåskjer.


World Travel Awards

World Travel Awards™ ble etablert i 1993 for å anerkjenne, belønne og feire fortreffelighet på tvers av alle nøkkelsektorer innen reiseliv og turisme. I dag er World Travel Awards-merket anerkjent globalt som det ultimate kjennetegnet for bransjefortreffelighet.

 

World Travel Awards feirer sitt 29-årsjubileum i 2022. Dets årlige program er kjent som det mest prestisjefylte og omfattende i den globale industrien. Hvert år dekker World Travel Awards kloden med sin "Grand Tour" – en rekke regionale gallaseremonier for å anerkjenne prisvinnerne innenfor hvert kontinent, som kulminerer med en stor finale på slutten av året. Du kan lese mer om prisen her https://www.worldtravelawards.com