Delte spa-opplevelser — dobbelt så hyggelig

Nora og venninnene startet oppholdet med et etterlengtet besøket i hotellets spa-avdeling. Det er virkelig noe hun vil anbefale andre vennegjenger å gjøre.

«Spaavdelingen var så fin! Vi ble veldig godt mottatt, og å ha med venninner på spa er virkelig en flott opplevelse som jeg vil anbefale alle. For ikke å snakke om massasjen, det var jo en opplevelse i seg selv. Spa-avdelingen gjør hotellet ekstra godt egnet til jentetur», sier Nora.

En annen viktig grunn til å velge Grand Hotel Oslo er beliggenheten — midt i Karl Johan med spisesteder og opplevelser på alle kanter. Samtidig har hotellet mange egne opplevelser å by på, som Nora nøt i fulle drag.


Elegant og gøy på Tipsy tea

Nora har besøkt barene på Grand Hotel Oslo flere ganger, og alltid opplevd god stemning i stilige omgivelser. Men konseptet Tipsy Tea var nytt for henne og venninnene.
  

«Tipsy tea var et veldig gøy konsept! Alt var veldig gjennomført. Både maten og drinkene var utrolig gode, og så var det veldig gøy at drinkene ble servert i tekanne og kopper. Dette er jo et veldig sofistikert sted, så det passet helt perfekt inn», forteller Nora.


Felles Grand suite

Å dele hotellrom med venninner gir muligheter for skravling og fest ut i de små timer, noe Nora og venninnene koste seg veldig med. At rommet i tillegg var så stilfullt, gjorde opplevelsen ekstra god.

«Grand Hotel Oslo er et veldig elegant hotell, uten å være stivt. Det er moderne og klassisk på samme tid, og rommet vi fikk, var kjempestilig. Jeg har sett flere rom her tidligere, og alle har vært utrolig fine.»


Drinker på taket

En klar favoritt i jentegjengen var takterrassen Eight Rooftop Bar.

«Det er utrolig fint å sitte der og se ut over Oslo sentrum, både i sola og utover kvelden — det er et skikkelig fint sted! En perfekt avslutning på dagen før man trekker ned på rommet, med utrolig gode drinker og bra utvalg av øl og vin», forteller Nora fornøyd.