Mye mer enn en god natts søvn

Ninni og David er flinke til å pleie kjærligheten, og prioriterer å komme seg bort fra hverdagen og bare være to. Kjærestehelgen på Grand Hotel Oslo var en stor suksess som Ninni anbefaler av hele sitt hjerte.


«Et opphold på Grand Hotel Oslo gir så mye mer enn en god natts søvn! Her er det nydelig spa, flott treningsrom og fine opplegg som for eksempel Tipsy Tea på fredager, som vi likte veldig godt. Der får man kalde og varme retter servert på etasjefat og søte tekopper med kalde cocktails i. Det hele er veldig insta-vennlig og gjennomtenkt og gøy», forteller Ninni.


Inspirerende interiør

Ninni er interiørinteressert, og blir alltid inspirert av interiøret og stylingen på Grand Hotel Oslo. Hun har besøkt hotellet flere ganger, og er alltid spent på stilen i suiten hun får tildelt. For her har alle suitene sitt helt eget preg, og alle deler av hotellet har svært gjennomtenkt og stilfullt interiør.

«Hotellet er både klassisk og moderne på en gang, jeg synes det er utrolig fint og veldig inspirerende å se og oppleve.»

Ninni liker veldig godt at det er et overraskelsesmoment hva slags stil det er i suiten hun får tildelt. Og det aller viktigste er at utsikten vender «riktig vei», aller helst med en liten balkong ut mot Karl Johan.  


I hjertet av Oslo

Også beliggenheten er helt etter Ninnis smak – enkelt å komme til, og med det beste av hovedstaden i umiddelbar nærhet. Med både Tjuvholmen, Aker Brygge og Sørenga i gangavstand, og et godt utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter rett utenfor hotellet, ligger alt til rette for et variert og fint opphold. Samtidig er selve hotellet en attraksjon i seg selv, med alle sine tilbud og attraksjoner. Ninnis absolutte favoritt er Eight Rooftop Bar.«Jeg elsker sol og takterrasser, og har testet ut alle takterrassene i Oslo sentrum. Eight Rooftop Bar er helt fantastisk! Unik beliggenhet, åpen atmosfære, masse sol, og helt nydelige drinker som de har tatt seg god tid med å forberede», forteller Ninni.

Å starte morgenen med frokost på fasjonable Grand Café var en deilig avslutning på oppholdet for Ninni og David.

«Nydelig frokost bak de store vinduene med utsikt mot Karl Johan — det er et kjempepluss. Det er en av de mange tingene som virkelig gjorde dette til en flott totalopplevelse og en minneverdig kjærestetur», avslutter Ninni fornøyd.