Førjulsmagi i hjertet av Oslo

Nyt en herlig førjulspause på ærverdige Grand Hotel Oslo. Her våkner du opp i elegante omgivelser med et historisk sus som bakteppe. Våre rom og suiter har en varm og innbydende atmosfære som gir deg den ekstra komforten du trenger i vinterkulden. Hvis du ønsker det lille ekstra kan du booke en av våre julepyntede suiter (bestill her).Bestill én av våre jul- og nyttårspakker:

Ønsker du å feire julaften og/eller nyttårsaften hos oss? 

  • Grand førjulspause – Senk skuldrene og slapp av i førjulstiden. Les mer
  • Grand julesuite – Kom i julestemning i en lekkert dekorert suite med eget juletre. Les mer
  • Grand julaften – Nyt to overnattinger og en smakfull, julebuffet på julaften. Les mer
  • Grand nyttårsfeiring – Avslutt året med en herlig kontinental buffet på Oslos beste adresse. Les mer


For mer informasjon og bestilling, kontakt oss på e-post: booking@grand.no


For å se våre åpningstider i julen 2023, les mer her.


Julegaveshopping og julepyntet Oslo

Gjør unna julegaveshoppingen i byens mange butikker, eller ta en spasertur og nyt et julepyntet Oslo. Grand Hotel Oslo er det ideelle utgangspunktet for din julegaveshopping med sin heldige beliggenhet midt på Karl Johans gate. Ta en tur til varehusene Steen & Strøm, Egertorget eller Paleet kun et steinkast unna hotellet, eller kos deg på en hyggelig kafé i handlegaten på Aker Brygge. 

             

Eventyrlig julemarked

Grand Hotel Oslo er kjent som et julesymbol i hovedstaden, og vår beliggenhet ved det sjarmerende julemarkedet "Jul i Vinterland" gir deg følelsen av å være midt i juleeventyret. Når du står utenfor hotellet og kjenner duften av brente mandler i luften, og hører skøytene som skraper isen på Spikersuppa, vil du umiddelbart bli omfavnet av den varme julestemningen. Det store julemarkedet i Spikersuppa er åpent alle dager fra 12. november. Fra markedets ikoniske pariserhjul har du flott utsikt over et julepyntet Oslo sentrum. Dekor og smaksopplevelser

Når du trer inn i Grand Hotel Oslos dører, blir du møtt av en magisk juleatmosfære som vil berike ditt opphold. Hotellet pyntes fra topp til tå, og det flotte juletreet ønsker deg velkommen i lobbyen fra 13. november. Våre kokker og servitører står klare til å servere deg og dine gjester smakfulle julemenyer i flere former og fasonger. Vi serverer julelunsj i Palmen resturant i tillegg til vår anerkjente Afternoon tea. Ønsker du å booke julebord for venner eller bedriften, bestill bord her: Online bordbestilling. For åpningstider i julen, les mer her.


Julekonserter og juleforestillinger

For mange er det en viktig tradisjon å dra på julekonsert og juleforestillinger i førjulstiden. Og hva er vell bedre enn å kombinere dette med en natt på Grand Hotel Oslo? I samarbeid med Showpakker.no tilbyr vi gode pakkepriser på hotellovernatting og show i hovedstaden. Julen 2023 byr på flotte høydepunkter som Moulin Rouge, Julelatter 2023, Frost, Annie, Raske Menn og humorshowet «3 for 1». 


Velkommen til oss!