Oslo sentrum er full av gode familieopplevelser! Så hvorfor ikke tilbringe en helg midt på Karl Johan, med kort vei til alt dere kan tenke dere? Ingen har vondt av å bli litt bortskjemt – uansett alder. Grand Hotel Oslo står klart for å ta imot dere med åpne armer!


Kongelige opplevelser

Grand Hotel Oslos fasjonable interiør vil glede både små og store prinsesser og prinser. Hvorfor ikke toppe den kongelige følelsen med en eksklusiv omvisning på Det Kongelige Slott? Derfra kan dere ta turen ned på Aker Brygge for shopping og god mat, eller dere kan shoppe langs assorterte Karl Johan. Dersom barna har sansen for historisk sus, festningsmurer og kanoner, kan dere rusle ned til Akershus festning for en historisk opplevelse.


Akershus Festning. Foto: VisitOSLO/Didrick Stenersen. Barn på kaia. Tjuvholmen. Foto: VisitOSLO/Heidi Thon. 


Kulturelt dypdykk

Dersom dere er klare for et kulturelt dypdykk, er Oslo sentrum spekket med teater-, konsert- og museumsaktiviteter for hele familien. Det nye Nasjonalmuseet har masse spennende å by på, eller hva med en tur for å utforske de flotte skulpturene i Vigelandsparken? Er dere nysgjerrig på moderne kunst, anbefaler vi en tur til Astrup Fearnley-museet, et privat museum med samtidskunst med beliggenhet på Tjuvholmen.


Eller hva med et besøk i operaen, en av Norges virkelig store turistattraksjoner? Både bygget og forestillingene gir garantert opplevelser for livet!

Sjekk gjerne ut Barnas kalender for en oversikt over tilgjengelige kulturopplevelser.


Frister det med et bad, kan vi anbefale den familievennlige bystranda ved Sørenga. Den ligger nydelig til i middelalderparken – et spennende sted for både riddere og prinsesser!


Sørenga Sjøbad: VisitOSLO/Didrick Stenersen