Tips og Råd

Er du på spa for første gang?

Når du kommer til oss skal du slippe å tenke på noe, vi ordner alt for deg! Du vil bli vist rundt i våre lokaler slik at du vet hvor du skal i løpet av dagen. Det er viktig at du kommer 20 minutter før timen din begynner, da vi ønsker at du fyller ut et konsultasjonskort før behandlingen starter. Slik kan vi skreddersy behandlingen for deg.

Hva skal jeg ha på meg?

Alle som skal ha spadag får låne badekåpe. Det er greit om du har på undertøy under badekåpen.

Trenger jeg å ha med meg noe?

Det eneste du trenger å ta med deg er badetøy og treningstøy, hvis du har lyst til å ta en treningsøkt eller svømmetur i løpet av dagen. Hos oss får du låne badekåpe, håndklær, slippers og såpe. Vi har reisestørrelser med sjampo og balsam for salg. Dersom du booker en enkelt behandling og ikke en spadag trenger du ikke å ta med deg eller å ha på deg noe spesielt. Vi har badekåper tilgjengelig for leie.

Hva bør jeg tenke på?

Etter behandling er det viktig at du drikker mye vann.  For en spadag anbefaler vi at du bader eller tar badstue/steambad før behandlingene, da våre effektive produkter virker over tid og vil ikke kunne gi maksimal effekt dersom de skylles bort like etter behandlingen. Avbestilling av time/spapakke må skje senest 24 timer før behandlingen starter. Dersom avbestilling skjer senere må du betale for timen/spapakken i sin helhet.

Tjenester og fasiliteter ved Artesia Majorstuen og Artesia Grand kan variere noe.

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

SPAFORESPØRSEL

+47 22 82 50 00

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Sommeren på Grand - Spar opptil 25 %

Les mer