Om Artesia

Artesia Spa Grand Hotel eies og drives av Artesia, på Majorstuen i Oslo, Norges mest eksklusive treningssenter og spa. Kombinasjonen av dyktige terapeuter, luksuriøse omgivelser, enestående service og en vennlig og avslappende atmosfære har gjort at Artesia flere år på rad har blitt kåret til Oslos beste spa.

Du trenger ikke å reise langt for å få en velgjørende spa-opplevelse. Du kan unne deg den samme herlige opplevelsen i Norges hovedstad.

På Karl Johansgate i Oslo sentrum finner du et velrenomert fristed for deg som ønsker å ta vare på kropp og sjel.

Artesias eksklusive spa-avdelinger er tilgjengelig for alle. Våre høyt kvalifiserte terapeuter ser frem til å skreddersy en behandling som passer dine ønsker og behov.

Artesia Spa Grand Hotel har 7 eksklusive behandlingsrom inkludert  et duo behandlingsrom, oppvarmet svømmebasseng som holder ca 30 grader, steambad, badstue og garderober. Alle behandlingsrom har badekar, og vi har egen VIP-suite for grupper.

Artesia Spa tilbyr alt innen ansikts- og kroppsbehandlinger, mange forskjellige typer massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, pedikyr og manikyr.

Artesia ble etablert i 2002 og har følgende målsetning: “hver gang du forlater Artesia skal du oppriktig glede deg til ditt neste besøk.” Artesia er en oase og et fristed for mennesker som ønsker å ta vare på seg selv, sin kropp og sin sjel i behagelige omgivelser.

Kontakt oss direkte på telefon 22 82 50 00 eller epost booking@artesia.no

Følg oss på Facebook for oppdaterte tilbud, behandlinger og produkter.

Se også vår hjemmeside www.artesiaspa.no for mer informasjon

Artesia Spa Logo

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

SPAFORESPØRSEL

+47 22 82 50 00

Har du husket å bestille julebord?

Les mer

Grand since 1874 - Jubileumstilbud

Les mer

Venninnetur til Oslo i vente? Prøv Grand Jentehelg

Les mer