Månedens anbefaling

Verdenslansering

Vi i Artesia Spa er stolte og begeistret over at vi er et av de første spa i verden som vil tilby Elizabeth Arden PRO, en ny profesjonell hudpleieserie. Serien er forventet å komme inn i salong mot slutten av august.

Om serien

Denne banebrytende serien er basert på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid?. Tanken bak Elizabeth Arden PRO er å tilby enkle, effektive hudpleierutiner og løsninger for ulike hudtilstander med utgangspunkt i Skin Health & Beauty Pyramid?.

Dette gir en dramatisk forenkling ved valg av produkter i et overfylt, forvirrende marked med et økende antall nye teknologier, ingredienser og påstander.

Elizabeth Arden PRO tilbyr profesjonelle behandlinger med kjemiske peelinger som behandler de vanligste bekymringsområdene innen hudpleie, og er utviklet for raske og synlige resultater uten bieffekt. Salongbehandlingene er skreddersydd med spesifikke kombinasjoner  og konsentrasjoner av ingredienser for å eksfoliere de øverste hudlagene uten å skade underliggende, levende hudlag. Hver behandling korresponderer med et spesialtilpasset hudpleieprogram tilpasset hver kunde, og for å sikre at de mest aktuelle produktene brukes for
maksimale resultater. De to behandlingsproduktene som utgjør kjernen i behandlingene er:

Hydrating Peel Gel 30 %: Består av en kraftig, effektiv kombinasjon av antiage- og fuktighetsgivende ingredienser, som melkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA), samt antioksidanter som forbedrer hudens fuktighetsnivå og gir en frisk, sunn og strålende hud.

Multifunctional Peel Gel 50 %: Består av en unik kombinasjon av melkesyre (AHA), mandelsyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA) som effektivt reduserer synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker samtidig som den gir jevnere, fastere og friskere hud.

Vil du være en av de første i verden som tar en Elizabeth Arden PRO behandling? Reserver en time allerede i dag. Du vil i samråd med terapeut bli enig om hvilken behandling og hvilken pensling som er riktig for deg.

Vil du være en av de første i verden til å bli behandlet med produktene til Elizabeth Arden PRO?

Send inn forespørsel i kontaktskjema under eller ring oss på 22825000.

Lanseringstilbud på behandling i september og oktober: 

750,- introduksjonspeeling med anbefaling om videre behandling og produkter tilpasset din hudtype.

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

SPAFORESPØRSEL

+47 22 82 50 00

Har du husket å bestille julebord?

Les mer

Grand since 1874 - Jubileumstilbud

Les mer

Venninnetur til Oslo i vente? Prøv Grand Jentehelg

Les mer