Spesialmassasje

Ønsker du problemløsende behandling kan vi anbefale en av våre massasjer under

Sports massasje

25/40/55/85 minutter

Formålet med denne massasjetypen er å forberede kroppen for ekstrem fysisk aktivitet eller utmattelse etter hard fysisk aktivitet. Sports massasje er bra for å behandle muskelverk, lindre slitne muskler og muskelspenninger og hjelpe helningsprosessen etter skader eller overtrening. Denne massasjevarianten er dyp og kan også være smertefull.

25 minutter - kr. 495,-

40 minutter - kr. 775,-

55 minutter - kr. 975,-

85 minutter - kr. 1475,-

Klassisk terapeutisk spotmassasje

15/25 minutter

En behandlingsteknikk som behandler og forebygger ortopediske og neurologiske problemer. Den klassiske terapeutiske spot massasjen er en lokalbehandling på spesifikke problemområder. Denne behandlingen har mange fordeler bla: lindrer muskelverk, forbedrer næringsopptaket i vevet, øker regenereringen av musklene, regulerer muskeltonus, øker fleksibiliteten og muskel elastisiteten, øker fettforbrenningen lokalt, øker forbenningen, øker blod og lymfesirkulasjonen.

15 minutter - kr. 335,-

25 minutter - kr. 520,-

Deep tissue massasje

25/40/55 minutter

“Deep tissue massage” høres av navnet ut som en dyp og smertefull behandling men til tross for at effekten er dyp utføres den lett og varsomt.

Alle grepene utføres med presisjon og sakte samtidig som at dybden reguleres ut i fra den enkelte klientens muskelstyrke og muskelspenninger. Denne metoden er derfor svært effektiv og gir umiddelbare resultater etter første behandling.

Denne teknikken krever eksepsjonell god terapeutisk palperingsteknikk og evne til å lokalisere endringer i vevet underveis i behandlingen.

25 minutter - kr. 550,-

40 minutter - kr. 810,-

55 minutter - kr. 1010,-

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud. Kontakt oss for nærmere informasjon.

Vi anbefaler alle våre spagjester å informere seg om våre avbestillingsregler,  (24 timer avbestillingsfrist mandag - torsdag, egne regler for alle andre dager).

For bestilling ta kontakt med oss:
E-post: booking@artesia.no
eller
Telefon: 22 82 50 00

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

SPAFORESPØRSEL

+47 22 82 50 00

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Luksushelg i Oslo – Spar 20% i mai

Les mer