Orientalske massasjer

Artesia Spa Grand Hotel tilbyr nå orientalske massasjebehandlinger.

Shiatsu massasje

Er en japansk massasjeform. Shiatsu utføres ved at behandleren presser tomler, fingre og håndflater på såkalte shiatsu-punkter på hele kroppen. Shiatsu-punktene kalles på japansk for ”tsubo”, og effekten massasjen har på disse punktene er basert på moderne anatomi og fysiologi. Ved stimulering av disse punktene kan man behandle ulike smerter og lidelser, herunder forstyrrelser i det muskulære systemet, nervesystemet, sirkulasjonssystemet og fordøyelsessystemet. Punktene blir stimulert enten mykt og sakte eller hardt og fort, avhengig av pasientens tilstand og behov. Massasjen forebygger sykdommer og bidrar til at kroppen finner veien til sin naturlige helbredelse.

55 min kr 975,-

Tui na massasje

I Kina har man benyttet Tuina i tusenvis av år med meget godt resultat. Det er en blanding av massasje og akupunktur (akupressur). I stedet for nåler benyttes hender, fingre og knoker for å rette opp problemer og ubalanser i kroppen. Massasjen går ut på å få i gang energiflyten i meridianene. Tuina bygger på samme prinsipp som akupunktur og akupressur som går ut på at når energiflyten i meridianene kommer i ubalanse kan sykdommer oppstå. Tuina massasjen inneholder mange forskjellige teknikker, som har en balanserende effekt på mennesket.

55 min 975,-

Artesia Natural Facelift Massage

Ansiktsmassasjen tar i bruk teknikker fra japansk og indisk massasje, akupressur og soneterapi. Hensikten er å gi en naturlig ansikstløftning slik at man på sikt kan unngå kirurgi og andre kjemiske hjelpemidler. På denne måten kan man både føle seg og se bedre ut.

Facelift massasjen reduserer stress og traumer som har satt seg i muskelvevet, og gir mer energi til nakke, skuldre og ansikt.

45 min kr 775.- (utføres kun ved Artesia Spa Majorstuen)

Orientalsk fotmassasje

Utføres med olje. Terapeuten jobber på sonepunkter på føttene. Ikke egnet for gravide.

45 min kr 810,-

 

Spør oss hvilken behandling som kan passe best for deg. Se beskrivelse av alle behandlinger på www.artesiaspa.no

Når du bestiller hos oss er du inneforstått med avbestillingsreglene våre.

Kontakt oss på 22825000, eller booking@artesia.no for nærmere informasjon og booking.

Vår beste pris får du alltid her

ROMRESERVASJON

+47 23 21 22 00

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Sommeren på Grand - Spar opptil 25 %

Les mer