Signaturbehandlinger

Signaturbehandlinger fra Carita

Carita Cinetic Lift Firming Facial - Den ultimate anti-rynke og oppstrammende ansiktsbehandlingen som glatter ut fine linjer og rynker, strammer opp og gir en jevn hudtone og struktur. Behandlingen er eksepsjonell og gir synlige og øyeblikkelige resultater som ”lifting” – dvs. oppstramming av huden, ny vitalitet og glød, fine linjer og rynker blir glattet ut.

2350,- 120 min

Carita Ideal Facial - Behandlingen tilpasses med produkter til din hudtilstand, som fuktfattighet (tørr), overproduksjon av talg (urenheter) eller sensitivitet (rød). Carita Cinetic Lift Expert apparat benyttes for å øke effekten av ingrediensene for optimalt resultat.

90 min 1650,-

Carita Anti-Taches Facial - En effektiv behandling som korrigerer ujevn pigmentert hud. Virker pigmentbalanserende og anti-aging, gir huden en fin glød, og inkluderer innslusing. Passer også som forberedelse før en spesiell anledning som f.eks. bryllup eller julebord. Resultatet er en hud som har fin glød og en jevnere hudtone

90 min 1850,-

For bestilling ta kontakt med oss:
E-post: booking@artesia.no
eller
Telefon: 22 82 50 00

Vi anbefaler alle våre spagjester å informere seg om våre avbestillingsregler,  (24 timer avbestillingsfrist mandag - torsdag, egne regler for alle andre dager).

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

SPAFORESPØRSEL

+47 22 82 50 00

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Luksushelg i Oslo – Spar 20% i mai

Les mer