Lokalmat på menyen

Mange vil kanskje undre seg over hva lokalmat er, midt i Oslo? Er det Akerselva-ørret, eller kanskje kanin fra Gamlebyen?

Nei, det kan vi nok ikke påberope oss. Men som hotell midt i sentrum av Norges hovedstad og nærmeste nabo til Stortinget er det naturlig at vi innhenter lokalmat fra hele Norges land. På våre menyer vil du iløpet av sesongene blant annet finne villaks fra Borealis Gourmet i Alta og det fantastiske lammet fra Vesterålen, som har gresset hele veien fra fjøra til sletta på 600 meters høyde på fjellet. Dette kjøttet finner du ikke maken til! Du finner også Jærstut fra Rogaland, fugl fra Vestfold fugl, reinsdyr fra Varanger Vilt og ost fra Eiker gårdsysteri for å nevne noen.

Visste du forresten at det finnes en sterkt voksende trend i Norge i dag for øl fra lokale mikrobryggeri? I Grand Café kan du nå nyte en IPA (India Pale Ale) fra Nøgne Ø i Grimstad. Eller hva med en ekte norsk Stout?

Utover høsten og vinteren vil vi tilby et stort utvalg av retter både i Grand Café, i vår bankettavdeling, som i våre andre restauranter og barer på hotellet. Kanskje du finner noe fra den kanten av landet du kommer fra?
Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen til oss, og tilby deg det beste vårt fantastiske land har å by på av matkultur!

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

BORDFORESPØRSEL

cal2

Ønsker du å bestille bord til 9 personer eller flere? Klikk her for å sende forespørsel.

Vi har avbestilling for bordreservasjon 12 timer før forventet ankomst, og ved utelatelse av oppmøte kan Grand Hotel fakturere et "noshow" beløp som kompensasjon.

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Påskefeiring i Oslo!

Tilbring påsken i Oslo ved Grand Hotel!

Les mer