Nye planer for Fritzner og Palmen!

Vil du ha med deg et siste kulinarisk minne fra Restaurant Julius Fritzner må du nå være rask!  Fritzner går inn i sin siste måned som á la carte restaurant!

Restaurant Fritzner sine kokker og servitører har bare noen hektiske førjuls uker igjen før de skifter omgivelser!

Våre kokker vil fortsette sin kokkekunst, men fra februar 2013 blir de å finne i Palmen! « I 2013 er det 100 års siden Palmen ble grunnlagt og dette har vi tenkt til å markere», sier prosjektleder, Jan Erik Rivelsrud.  «Vi har utfordret Norges mest anerkjente interiørarkitekt, Anemone Wille Våge.  Hun har fått det spennende oppdraget med å gi den ærverdige restauranten et nytt utseende og ny «look».  Uten å røpe for mye av hva som kommer kan vi love frekk eleganse!  Her vil det gamle og ærverdige møte det moderne!»

Restaurant Julius Fritzner, som fikk sitt navn etter hotellets grunnlegger, avvikler driften i sin nåværende form!  «Lokalet er fantastisk og vil fortsatt ta imot hotellets gjester!», sier salg-og markedsdirektør, Kari Hasselknippe.   «Det blir nå et selskapslokale som vil passe godt til frokostmøter, lunsj presentasjoner eller private selskap!»

Limelight bar har også sin siste sesong!  Baren bygges om til et topp moderne møte-og selskapslokale som vil kunne ta imot opptil 30 gjester. 

Grand Hotel sin lobby og gjestetoaletter vil også få nytt utseende og interiør. 

«Vi er overbevist om at Palmen blir en spennende kontrast til hotellets øvrige tilbud»  avslutter Hasselknippe.  «Her blir det en summende stemning både dag og kveld og vi lover fortsatt stort fokus på friske råvarer og god kokkekunst dog i en noe mer rustikk form!» 

tirsdag 20 november 2012

Vår beste pris får du alltid her

ROMRESERVASJON

+47 23 21 22 00 Avbestilling/Endring

Jo lengre du bor i Oslo, jo mer kan du spare!

Les mer

Grand since 1874 - Jubileumstilbud

Les mer

Venninnetur til Oslo i vente? Prøv Grand Jentehelg

Les mer