Vinkurs 2015

Vi har ett stort utvalg av vinkurs om og med vin, både for den uerfarne og for vinkjennerne. Vi holder vinkurs fra 2 til 100+ personer. 

Alle vinkurs ledes av erfarne foredragsholdere med fagutdannelsen sommelier/vinkelner fra Gastronomisk Institutt.

Kontaktinformasjon:
Vinkelner Svein Lindin tel: 47 87 40 83
e-post: svein.lindin@vinforedrag.no 

Vinkurs 1:

BASIS Vinkurs | Innføring i vinens verden

Smak og lær med egne sanser er temaet. Vinkurset formidler på en uformell og enkel måte gleden av å smake og nyte vin. Passer for til de som ønsker å lære grunnprinsippene i vinsmaking. Ved å smake på ulike viner lærer man å gjenkjenne aromabilder i vinen, bedømmelse av vin samt mange gode råd og vink til å bli en vinkjenner!

Vinkurs 2:

Mat & Vin | Smaker du på livet Full Pakke 3- 4 retters / Smaksprøver

En vin og matopplevelse på ærverdige Grand Hotel i Oslo hvor dine kollegaer og kunder får oppleve en smaksopplevelse gjennom vinkurset «Smaker du på livet» som tar for seg gastronomiens og sansenes betydning for en vin og matopplevelse. Kurset kan velges med smaksprøver eller 3–4 retters fritt valgt meny.

Vinkurs 3:

Italia – Piemonte, Toscana, Veneto. En smakreise i vinstiler i Nord- Italia Vi smaker oss gjennom 3 ulike områder i Nord-Italia som fascinerer vinelskere verden over. Vinkurset tar for seg 5 ulike vinstiler fra Piemonte, Toscana og Veneto.Du lærer om vinene, områdene og hvilken matretter som passer til de ulike vinene.

Vinkurs 4:

En økologisk reise i vinstiler fra kjente produsenter i Frankrike. Hva er en økologisk vin? Smak kvaliteter innen noen av verdens beste vinområder i Frankrike. Vin blir aldri det samme etter dette! Vi viser viner med klar økologisk adresse. Alle vinene er fra ledende økologiske produsenter i Frankrike.

Vinkurs 5:

Champagne – En Boblende opplevelse Lær å sablere champagne Vi smaker på fire typer Champagne åpnet med en ekte sabel. Bli med inn i Champagnens spennende verden og lær om uttrykkene og Champagnens særpreg. Vinkurset inkluderer et utvalg fra topp produsenter av Champagne. La boblene førføre deg og dine gjester.

Vinkurs 6:

Frankrike – Rhonedalen, Hermitage, Crozes Hermitage og Gigondas En smakreise i vinstiler i Rhonedalen i Frankrike Vi smaker oss gjennom 3 ulike områder i Rhonedalen som setter smakløkene godt igang. Vinkurset tar for seg 4 utvalgte produsenter med ulike vinstiler. Du lærer om vinene, områdene og hvilken matretter som passer til de ulike vinene.

Vinkurs 7:

Portugal – Moderne rødviner og Portvin En smakreise i moderne vinstiler i Portugal, med avstikker til Dourodalen og Portvin Vi smaker oss gjennom 3 ulike områder i Portugal som setter smakløkene godt igang. Vinkurset passer for alle og du lærer om vinene, områdene og hvilken matretter som passer til de ulike vinene.

Priser 2014 Temakurs:

Priser: fra 395,- til 595,- inkludert 5 viner, foredragholder, glass, kompendie, aromahjul og smaksnotater
Varighet: 60 – 90 minutter eller etter avtale.

Lokalleie tilkommer.

Mat og Vin kurs: Full Pakke fra kr. 1790,-/2450,- per person inkludert vin, foredrag og middag
Smaksprøver fra kr. 1200,- per person. inkludert vin, foredrag og smaksprøver

Prisen forutsetter 20 personer eller flere.

Om man er færre justeres prisen opp til grunnprisen for kurset. (Grunnpris = 20* oppgitt pris).

Påmeldingskurs for enkeltpersoner på oppsatte datoer.

Ta kontakt med:
Svein Lindin
Mobil 47874083
e-post: svein.lindin@vinforedrag.no
for mer informasjon og bestilling  

www.vinforedrag.no

Vår beste pris får du alltid her

ROMRESERVASJON

+47 23 21 22 00

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Sommeren på Grand - Spar opptil 25 %

Les mer